Επιτυχίες που συνεχίζονται

Ενημέρωση
Μαθητών - Γονέων
Οδηγός Μηχανογραφικού 2016
Ηλεκτρονική Τάξη eEpi

Όνομα χρήστη

 Κωδικός
 

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Σε σύνδεση:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος

 meleti2
Η μαθητική ζωή είναι συχνά μια δύσβατη πορεία τόσο για τους μαθητές όσο και για τους γονείς.
Η διδακτική παρέμβαση κρίνεται αναγκαίο να ξεκινά απο τι δημοτικό ώστε να συνεχίζει με γερές βάσεις την επιτυχή της εξέλιξη στο γυμνάσιο αλλά και να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του νέου λυκείου.
Με αίσθημα παιδαγωγικής ευθύνης οργανώνουμε προσεκτικά τον διδακτικό σχεδιασμό κάθε τάξης.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναγνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή και προσαρμόζει τη διδασκαλία ανάλογα με τους στόχους και τις ικανότητές του.
Σ' ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον τα παιδιά όλων των τάξεων καθοδηγούνται καθημερινά ώστε να μελετούν τα σχολικά μαθήματα με οργάνωση και σύστημα, ελέγχονται για τις γνώσεις τους με κριτήρια αξιολόγησης προσαρμοσμένα στις σχολικές ανάγκες και μαθαίνουν πως να οργανώνουν καλύτερα το διάβασμά τους.
Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην εξοικονόμηση χρόνου για τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους , στην εμπέδωση της ύλης και την βελτίωση της σχολικής βαθμολογίας αλλά και στην πολύτιμη βοήθεια για τους γονείς που αδυνατούν να ελέγξουν ή να βοηθήσουν τα παιδιά τους στη μελέτη.
Στα φροντιστήρια ΕΠΙ οι μαθητές καλύπτουν τα κενά τους, λύνουν τις απορίες τους τόσο στην τάξη όσο και στον διαδικτυακό μας ιστότοπο και τελικά θέτουν τις πιο γερές βάσεις στην πορεία προς το πανεπιστήμιο.

Μέριμνά μας δεν είναι αποκλειστικά το "αυριανό μάθημα" αλλά το  "αύριο"  όλων των μαθητών μας!